Overvejer du et nyt tag til din bolig?

Et tag holder ikke evigt, og mange eternittage på parcelhuse fra 1960’erne og 1970’erne synger på sidste vers. Levetiden for et eternittag er typisk 40-60 år, mens et tegltag kan holde 60-100 år. Flade tage med tagpap kan holde op mod 50 år, hvis de er løbende vedligeholdt. Taget betyder selvsagt meget for husets værdi og husets sundhedstilstand. Selv små utætheder kan medføre råd og fugtskader i husets konstruktion.

Få Futurae til at reparere eller lægge nyt tag på din bolig. Vi kører selvfølgelig over hele Bornholm.

Hvorfor få nyt tag?

  • Det nye tag vil leve op til nutidens energikrav og dermed reducere varmeregningen betydeligt
  • Et nyt tag der lever op til samtlige nutidige lovkrav vil medvirke til et optimalt indeklima
  • Et nyt tag giver boligen et betydeligt æstetisk løft
  • Boligens værdi overstiger ofte omkostningerne ved at få lagt et nyt tag

Er du i tvivl om hvilket tag der vil passe stilen og yderligere være det mest optimale valg, så kontakt os for en konstruktiv dialog – det er gratis og uforpligtende.

Skal det gamle tag erstattes med et nyt tag? Eller vil du bruge muligheden til at ændre husets udseende? Du skal være opmærksom på en eventuel kommunal lokalplan, der kan indeholde regler for såvel farve- som materialevalg på dit tag. Men hvis eventuelle regler er overholdt, er der stadig mange mulige overvejelser. Skal du have et helt nyt tag, eller vil du have et nyt tag lagt oven på det gamle? Skal det flade tag forblive fladt, eller vil du have hældning på? Vi hjælper dig til at træffe den rette beslutning inden for den lovmæssige og økonomiske ramme.

Et nyt tag er en stor investering, og du kan ligeså godt udnytte mulighederne for ændringer, hvis det giver mening.