Tømrerarbejde

Kvalitetsarbejde til skarpe priser.

Vi udfører tømrerarbejde på hele øen. Vi tilbyder alle typer tømrerarbejde. Futurae har særligt fokus på og forståelse for det gode håndværk. Vi leverer alle former for tømrerarbejde på Bornholm, hvor vi gerne bruger vores viden inden for byggeri og materialer. Kvalitet i håndværket, professionalisme og målet om at levere den bedst mulige service, er det vi arbejder efter.

Vores ambition er, at vi under arbejdsprocessen skal leve op til alle de krav, du stiller som kunde. Vi kommer til den aftalte tid, og vi arbejder til den aftalte pris. Alle vores medarbejdere er veluddannede, engagerede og passionerede inden for deres felter. Vores store ekspertise gør, at alt arbejde inden for tømrer og snedkerarbejde udført grundigt og med høj kvalitet. Vi kan håndtere alle former for byggeopgaver i såvel fag -som hoved- og totalentrepriser.

​Nybyggeri, renovering – både stort og småt

Vores byggeleder og tømrere, varetager projektet fra start til slut, og i tæt dialog med dig finder vi sammen de bedste løsninger som matcher netop jeres behov. Med den erfaringsbase vi har samlet i virksomheden får du et kvalitetssikkert håndværk, der holder i mange år. Vi står altid klar med en grundig rådgivning af dit projekt.På den måde kan du føle dig i trygge hænder fra start til slut med tømrere fra vores virksomhed.

Vi sørger altid for et flot resultat som matcher dine ønsker og behov.

 

​​På billederne er vi igang med at montere det nye loft til Arbejdernes Landsbank i Rønne.