Din grønne tømrer

Vi tilbyder alle typer tømrerarbejde. Futurae bruger erfaringen fra Byg-Grønt til at levere tømrerarbejde med særligt fokus på og forståelse for det gode, bæredygtige håndværk. Vi insisterer på de bedste materialer, så vores opgaver altid er noget vi kan være stolte over. Det sikrer både et sundt byggeri, men også en sundere bygning. Vi synes at bygninger skal være gode steder at opholde sig, så vi bygger for at maksimere både sundhed og trivsel i projekter.

Vi bruger så vidt muligt lokale materialer, og hvis det ikke er muligt, så prøver vi at minimere distancen materialerne skal rejse før de er fremme. Vi synes det er sund fornuft, for det giver sundere bygninger og et sundere miljø.

Vi leverer alle former for tømrerarbejde på Bornholm, hvor vi bruger vores viden inden for bæredygtigt byggeri og materialer. Vi har kvalitet og bæredygtighed som højeste prioriteter, og det er vigtigt for os at levere den bedst mulige service.

Vi vælger altid materialer der er fri for giftstoffer og kemikalier. Det gør at det tager længere tid at bygge, men samtidigt bliver kvaliteten højere, og det har længere levetid. Vi nægter at tage hurtige genveje, for det går ud over kvaliteten og naturen.