Et godt fundament

Futurae trækker på stor erfaring indenfor betonarbejde og støbeopgaver, for vi ved at et ordentligt betonarbejde stille meget høje krav til leverandøren. Vores medarbejderes faglige færdigheder er i top, vi bruger de bedste materialer, og vi spænder over alle facetter på området. Vi kan lave punktfundamenter, terrændæk, nye kældre, gulve og trapper. 

Uanset om du har brug for en totalentreprenør der kan bygge helt fra bunden, eller har brug for en dygtig underentreprenør til at løse en mindre opgave, er vi klar til at blive din nye samarbejdspartner. Vi har høj faglig stolthed, og laver altid vores opgaver til punkt og prikke, og på den aftalte tid.

Vi forstår vigtigheden af et solidt fundament, både i forbindelse med bygninger og samarbejder. Vi løser vores del af opgaven til tiden, så de andre faggrupper og leverandører kan komme til hurtigst muligt. Vi står ikke stille, før dit projekt kan bevæge sig fremad.

Futurae udfører betonarbejde og støbeopgaver for private, professionelle og offentlige bygherrer.

Et ordentligt betonarbejde stiller store krav til de faglige færdigheder. Med Futurae som samarbejdspartner er du garanteret et arbejde, hvor kvaliteten er i top. Vores kompetencer omfatter betonarbejder i alle afskygninger. Fra punktfundamenter, terrændæk og etablering af nye kældre til gulve, vægge og trapper. ​Med en kompetent medarbejderstab med erfaring inden for støbearbejde varetager vi en lang række forskellige opgaver på området.​​Vi tilbyder kvalitetsarbejde til tiden. Vi går altid højt op i at overholde aftaler og tidsfrister. Det samme gælder naturligvis i forbindelse med støbearbejde, da vi især er opmærksomme på, hvor vigtigt dette er, idet andre faggrupper (og/eller private) ofte venter på at komme til efterfølgende.​​

 

 

​Uanset hvad I har behov for i forbindelse med en enkelte støbeopgave, kan vi hjælpe.

​Er du interesseret i at høre mere om betonarbejde er du velkommen til at ringe til os!