Nye lejligheder i Krystalgade

Renovering af lejligheder i Krystalgade I Forbindelse med renovering af Krystalgade til Arbejdernes Landsbank, fik vi også opgaven med at renovere og istandsætte lækre lejligheder over banken. Vi synes selv det er blevet nogen super flotte lejligheder, med respekt for bygningen.

Læs mere

Renovering af røgeri i Listed

Renovering af røgeri i Listed Hummerhytten i Listed trænger til en kærlig hånd. Vi er så heldige, at det er os der har fået lov til at stå for renoveringen af dette fine gamle røgeri. Vi synes faktisk at det kommer til at stå rigtigt flot.  

Læs mere

Garagebyggeri i Årsballe

Garage & tagprojekt i Årsballe Garageprojekt i Årsballe. Taget bliver hævet, der bliver isoleret og der bliver plads til både bilparkering og nyt værksted. Et super fint projekt, som vi glæder os over at have fået lov til at lave.    

Læs mere

Stor renoveringsopgave for Arbejdernes Landsbank

Totalrenovering af Krystalgade 13 i Rønne I hjertet af Rønne er et stort renoveringsprojekt på ejendommen Krystalgade 13 undervejs. Her skal den gamle 3 etagers ejendom omdannes til en ny bankfilial for Arbejdernes Landsbank. Arkitekt Erik Andersen har lagt vægt på, at renoveringen skal føre ejendommen tilbage til sit oprindelige…

Læs mere