Kloakarbejde på hele Bornholm

Er toilettet stoppet, skal du have etableret en kloak i forbindelse med nybyggeri, eller skal du have udført noget helt andet kloakarbejde?

Hos Futurae udfører vi som autoriseret kloakmester alt inden for kloakarbejde på hele Bornholm. Vi har mange års erfaring i huset og sætter en stor ære i at levere god service og et godt stykke arbejde, så du er sikret et resultat, der holder i de næste mange år.

Skal der lægges nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger, står vi for alt fra byggeansøgning til udførsel og dokumentation af at arbejdet og sørger for bliver udført efter gældende lovgivning.

Vi kan også være tilbyde løsninger til kloakering i det åbne land, altså i området hvor hovedkloakkerne ikke når ud. Her kan vi i stedet anlægge minirenseanlæg, et nedsivningsanlæg eller den løsning der passer til dine behov.

Garantiordning:

Skulle uheldet være ude, så er vi medlem af Danske Kloakmestre som sikrer vores kunder via en Garantiordning med dækning på op til 50.000 kr. ínkl. moms uanset byggeriets størrelse.

Garantiordningen dækker eventuelle tab som følge af mangelfuldt kloakarbejde udført af et medlem af Danske Kloakmestre på kundens ejendom.