Kloakarbejde på hele Bornholm

Skal du have etableret en kloak i forbindelse med nybyggeri, eller skal du have udført noget helt andet kloakarbejde? Futurae udfører, som autoriseret kloakmester, alt inden for kloakarbejde på hele Bornholm.

​Velfungerende kloakker er altafgørende for at undgå bekostelige skader som eksempelvis oversvømmelser, fugt- og lugtgener eller rotteproblemer. Her kan vi som autoriseret kloakmester hjælpe i form af tv-inspektion og kloakering. Vi har mange års erfaring i huset og sætter en stor ære i at levere god service og et godt stykke arbejde, så du er sikret et resultat, der holder i de næste mange år. Skal der lægges nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger? Vi kan stå for alt, lige fra byggeansøgning til udførsel og dokumentation af at arbejdet og sørger for bliver udført efter gældende lovgivning.

Vi kan også være tilbyde løsninger til kloakering i det åbne land, altså i området hvor hovedkloakkerne ikke når ud. Her kan vi i stedet anlægge minirenseanlæg, et nedsivningsanlæg eller den løsning der passer til dine behov.

TV Inspektion

Vi har udstyret til at foretage TV-inspektioner af kloakken, som udføres af vores autoriserede kloakmester. På den måde kan vi opdage selv potentielle skader og udbedre dem, inden de udvikler sig til reelle problemer. Det kan være skader fra rødder, rotter eller andet. Vi kan vurdere om det er en forsikringssag, eller om det måske er noget som kan afhjælpes ved en punktrenovering.

 

Punktrenovering

Vi udfører punktrenovering af kloakker hvor det er muligt. En punktrenovering, er en no-digg løsning, hvor du slipper for at store udgifter til gravearbejde og reetablering herefter. Med en punktrenovering, lokaliseres skaden og røret repareres indefra med en strømpeforing.

Når uheldet er ude – Garantiordning:

Skulle uheldet være ude, så er vi medlem af Danske Kloakmestre som sikrer vores kunder via en Garantiordning med dækning på op til 50.000 kr. ínkl. moms uanset byggeriets størrelse.

Garantiordningen dækker eventuelle tab som følge af mangelfuldt kloakarbejde udført af et medlem af Danske Kloakmestre på kundens ejendom.