Et godt fundament

Futurae udfører støbe- og betonarbejde til mange forskellige formål. Når der skal bygges nyt, så er det vigtigt, at der bliver lagt et godt fundament. Vi arbejder for både private, erhverv og landbrug. Vi udfører fundamenter, betongulve og støbning til alt fra skure, enfamiliehuse, landbrugsbyggerier og erhvervsbygninger. Vi udfører derfor, randfundamenter, terrændæk, punktfundamenter, støttevægge og meget mere. Vores store erfaring og brede kompetencefelt gør, at vi til sidst står med et tilfredsstillende resultat.

Vores ambition er, at vi under arbejdsprocessen skal leve op til alle de krav, du stiller som kunde. Vi kommer til den aftalte tid, og vi arbejder til den aftalte pris. Alle vores medarbejdere er veluddannede, engagerede og passionerede inden for deres felter. Vores store ekspertise gør, at alt arbejde inden for beton og støbning bliver udført grundigt og med høj kvalitet.

Vi er meget fleksible og ved der skal til for at levere et resultat vi kan stå inde for. Hvad enten du skal have opført en garage, en villa eller et lagerhal, så udgør vi en pålidelig og professionel samarbejdspartner.