Coronavirus/Covid-19 i Danmark og på Bornholm

Sådan forholder vi os til Coronavirus i Futurae.

I det øvrige Danmark er man i øjeblikket hårdt ramt af virussen. Vi befinder os derfor i en helt særlig situation, som vi ser på stor alvor på. Vi balancerer på en knivsæg, for at holde Danmark og Bornholm i gang, samtidig med at vi skal sikre os mod unødig smittespredning. Vi føler et stort ansvar for at på den ene side at fastholde vores medarbejdere i arbejde, og på den anden vise samfundssind og følge statsministerens anvisninger, så vi sammen kan styre så sikkert som muligt igennem denne krise.

Nu har vi set og registreret det første tilfælde på Bornholm. Det var bare et spørgsmål om tid. Vi gør hvad vi kan for at tage de rette forholdsregler og følge myndighedernes anvisninger.

I Futurae har vi mange forskellige arbejdssituationer; kontor, værksted, små og store pladser. Hver især kræver de forskellig håndtering for vores medarbejdere. Vi forsøger at udstikke retningslinjer for vores medarbejdere individuelt, så de hver især skal forholde sig til de forholdsregler, vi mener der bør tages. Vi vil ikke gå i dybden med hvilke initiativer vi tager, men efterleve instrukser fra myndighederne efter bedste evne. Vi følger udviklingen og retter løbende instrukser til som det bliver relevant.

Til vores kunder:

Vi vil som mange af vores kollegaer henstille til at kunder ringer til os i stedet for at møde op på vores arbejdssteder. Vi holder meget af jer alle – men i de næste fjorten dage, vil vi gerne kontaktes på mail og telefon. Vi håber at vi kan hjælpes ad, medarbejdere, virksomhed, kunder og myndigheder, med at komme igennem denne noget specielle tid.