Futurae skal bygge Vikings nye fitness faciliteter i Rønne.

”Bliver det til noget?” Stod der i en af overskrifterne i Bornholms Tidende tilbage i August. Og det gør det. Nu er det faldet på plads og kontrakten er underskrevet. Futurae har fået tildelt opgaven at bygge de nye fitness faciliteter til Viking Atletik og ikke mindst de 1900 medlemmer.

Futurae kom med det laveste bud, og gik derefter i kontraktforhandling med Viking og CUBO, og nu er kontrakten så underskrevet. Efter et længere indledende forløb blev opgaven med at opføre Vikings nye fitness faciliteter udbudt som totalentreprise

Projektet er en del af kampagnen Fitness for alle hvor inklusion, tilgængelighed, fællesskab er nogle af nøgelordene for projektet. Det er vi selvfølgelig stolte over at blive en del af. Det bliver 460 lækre kvadratmeter.

Billede fra udbudsmaterialet – af CUBO

”Vi synes det er et spændende byggeri og projekt. Der er dog stadig lidt arbejde foran os før vi kan stikke spaden i jorden. Nu skal vi udarbejde myndighedsprojektet og detailprojekteringen. Men det forventer vi selvfølgelig kommer til at gå planmæssigt Vi glæder os meget til at vi kan begynde selve byggeriet. Det er netop projekter af denne type vi gerne vil have, og som vi synes passer godt til os. Her kan vi bruge alle de fagligheder vi har i Futurae.”

Ole Kofod, administrerende direktør i Futurae.

Nyt ansigt i ledelsen

I Futurae bliver det Kim Lind Hansen som netop er startet som produktionschef, der kommer til at stå i spidsen for byggeriet. Kim er uddannet bygningskonstruktør og er med 16 års ledelseserfaring indenfor byggeri, med til at sikre at projektet bliver styret med en sikker hånd. Kim har både erfaring fra større projekter i København, samt en lang erfaring her fra Bornholm.

Kim Lind Hansen

Vi har brugt 2019 på at udbrede kendskabet til Futurae, som en byggevirksomhed. Så derfor er vi selvfølgelig overordentlig glade for at blive inviteret til at byde på og vinde en opgave som denne. Og vi glæder os, som sagt, meget til at gå i gang.