Udannelse og praktikpladser

Nu har det Faglige Fællesudvalg for Murer-, Stenhugger og Stukkaturfaget godkendt os som praktiksted for murerelever. Det betyder, at vi nu har vi mulighed for at være med til at uddanne medarbejdere til endnu en fagtype. Det er vi selvfølgelig glade for.

Når vi skal udvikle vores samfund, er det vigtigt at vi har en dygtig og kompetent arbejdsstyrke at rekruttere fra, men det kommer ikke af sig selv. Derfor biddrager vi, i det omfang det er muligt, med uddannelsespladser i virksomheden, for at biddrage til det fælles ansvar vi har for øen.

Så i øjeblikket har vi:

  • To tømrerlærlinge
  • En entreprenørmaskinlærling
  • En murerlærling
  • En kontorlev

Alle elevpladser er i øblikket besat.

Du kan se mere om hvilke virksomheder der tilbyder praktikpladser her