Pavilion af genbrugstræ til Folkemødet

Det er Folkemødetid og vi har i den forbindelse fået lov til at være med til at rejse den her spændende Pavilion af træelementer bygget af CLT. Det er et projekt lige i vores ånd.

Adserballe & Knudsen
Billede fra Adserballe & Knudsen

Genbrug af overskudsmaterialer

Pavilionen kan skilles ad og genbruges et andet sted, når folkemødet er slut. Derudover er den udelukkende lavet af overskudsmateriale fra andre byggeprojekter Adserballe & Knudsen har stået for.

Pavilionen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og ideerne bag projektet kan ses her

Bæredygtighed i byggeriet

Det er naturligt for os på netop dette tidspunkt at tage på Folkemødet og markere det medansvar, vi har som entreprenør for, at byggeriet går i en mere bæredygtig retning. Vores rammeaftale om boliger i CLT er et klart udtryk for handling før ord, og derfor skal vi selvfølgelig være med til at skubbe på for mere konkret handling i udviklingen mod bæredygtigt byggeri, siger Rasmus Rømer Lausen, der er produktionsdirektør i Adserballe & Knudsen.

Futurae har i denne sammenhæng hjulpet med opførslen og arbejdet under kyndig vejledning fra Adserballe & Knudsen. Vi håber på der er flere der får øjnene op for denne type byggrei og ville da synes det kunne være super spændende at bringe denne type Byggeri til Bornholm. Vi tror på at det bliver en del af værktøjerne til at bygge mere bæredygtigt i større byggerier i fremtiden. Ja, det er det faktisk allerede.

Hav et rigtig godt folkemøde.