Ingen fusion, ambitionen er den samme

Ingen fusion alligevel – hvad så nu?

Nogen af jer tænker måske. Ingen fusion, hvad så nu?

I februar måned lancerede vi projektet Futurae. Vi ville i OK Entreprise fusionere Byg-Grønt ind i virksomheden – for sammen med Byg-Grønt, at skabe et ambitiøst nyt alternativ i byggebranchen på Bornholm. Idéen var god – matchet forkert. Fusionen er skrinlagt, men det er ambitionen om at skabe en full service virksomhed indenfor anlæg og byggeri derimod ikke. Vi har hele tiden arbejdet struktureret med at få nye kompetencer og opgaver ind i huset. Vi har i løbet af det seneste års tid arbejdet med at videreudvikle vores virksomhed til at kunne håndtere større projekter – også indenfor byggeri. Derfor har vi også gennemført den navneforandringen, og hele virksomheden hedder i dag Futurae. Du vil stadig støde på vores gamle logoer ude på vejen, men de vil langsomt ændre sig til vores nye navn.

Vi har stadig fuld beskæftigelse i vores entreprenør afdeling, og er i gang med cykelvejsprojekt, kloakprojekt i Lobbæk, samt udrulning af fiber for Bornfiber. Samtidig har vi fået foden indenfor i byggeri. Vi har været med i en større renoveringsopgave på Søndermarksskolen, hvor der har været alt fra murerarbejde, fundamenter, beton- og kloak arbejde. Og i øjeblikket er vi i fuld gang med at støbe fundamenter for Bo42 til deres nye studieboliger i Rønne. I vores egenproduktion råder vi nu over medarbjedere der kan løse langt de fleste jord, beton og kloakopgaver. Vi har en murerafdeling, der kan løse alle former for mureropgaver. Vi har en tømrer afdeling, der kan løse alle former for tømrer og snedkeropgaver. Og så har vi selvfølgelig vores entreprenørafdeling, som kan løse alle former for anlægsopgaver. Vi har med andre ord nu en egenproduktion til at løfte langt de fleste opgaver.

Vi har altså bevæget virksomheden til nu at kunne også at kunne håndtere langt de fleste opgaver inden for byggeri på Bornholm.

Derfor er vore ambition stadig:

Vi vil være en full-service bygge- og anlægsforretning, med fokus på bæredygtige løsninger.

 

Vi tror på at vi gør det gennem service, professionalisme og godt håndværk.

Vi er allerede i fuld gang og er derfor søger vi i øjeblikket en række nye kolleger. Jobopslagene finder du her www.futurae.dk/jobs

Så skal du til at bygge nyt, er du meget velkommen til at kontakte os på 88 82 16 10. Eller du kan sende en mail til info@futurae.dk

Vi tager meget gerne en uforpligtende snak om dit byggeprojekt.

Vi ses derude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *