Cykelstisprojekt

Udvidelse af cykelvejene på Bornholm

Vi  er nu gået i gang med et stort cykelstisprojekt. Arbejdet omfatter etablering af cykelkantbaner fra Døndalen og til Gudhjem. Igennem Gudhjem etableres fælles stier. Desuden etablering af cykelkantbaner fra Aarsdale til Nexø.

Projektet er et led i at få etableret et sammenhængende cykelvejnet på Bornholm, til glæde både for os lokale så vel som turister og strækker sig i alt over ca 9 km. Så er det er et stort anlægsprojekt, og et af det største projekter vi har givet os i kast med. Men vi er kommet rigtig godt i gang.

Vi skal arbejde to steder på samme tid og i projektet indgår der både støttevægge, så vi kan udvide vejen der hvor der er skrænt. Vi skal flytte og opsætte autoværn, og der skal laves nye kørebanestriber.

Og selvfølgelig opbygningen af hele selve vejen. Hvor der indgår jord-, vej og afvandingsarbejder.

Vi er super begejstrede for at have vundet arbejdet med dette projekt.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *